Wellnesshuis Redu – België – Ardennen – 9 personen

850,00

Luxe villa 9 personen Ardennen met buitenzwembad.
4 slaapkamers. Wellnesshuis Redu heeft een privé zwembad, buitenspa en gratis WiFi. Deze vakantiewoning ligt op 46 km van station Anseremme en 5,9 km van Euro Space Center. Met privé sauna en Hamam. In de tuin is een barbecue, whirlpool en een overdekt buitenzwembad. Te huur voor groepen van 6, 7, 8 of 9 personen. Wellnesshuis Redu – België – Ardennen – 9 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: 4d284fd0a4b1a6f0d1e88f75a362b6b1 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Luxe villa 9 personen Ardennen met buitenzwembad.
4 slaapkamers. Wellnesshuis Redu heeft een privé zwembad, buitenspa en gratis WiFi. Deze vakantiewoning ligt op 46 km van station Anseremme en 5,9 km van Euro Space Center. Met privé sauna en Hamam. In de tuin is een barbecue, whirlpool en een overdekt buitenzwembad. Te huur voor groepen van 6, 7, 8 of 9 personen.

Wellnesshuis Redu - België - Ardennen - 9 personen img-2

De vakantiewoning heeft een terras, 4 slaapkamers, een woonkamer en een goed uitgeruste keuken met een koelkast en een vaatwasser. Handdoeken en beddengoed worden bij de vakantiewoning verzorgd. Je kunt tijdens je verblijf bij de vakantiewoning gebruikmaken van de spa- en wellnessfaciliteiten, inclusief de sauna en de hamam. In de tuin is een barbecue, whirlpool en een overdekt buitenzwembad.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,