Een groepsaccommodatie Ardennen huren.

Groepsaccommodatie Ardennnen? Je kunt hier een unieke groepsaccommodatie Ardennen huren. Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie met zwembad voor 12, 16, 24, 26 of 28 personen in de Belgische Ardennen. Of een 30 of 40 persoons groepsaccommodatie met binnenzwembad en sauna in de Ardennen Luxemburg.

center parcs in de natuur banner


Groepsaccommodaties Ardennen met minimaal 7 slaapkamers.

Er zijn ook groepsaccommodaties Ardennen met tenminste 7 slaapkamers en wellness faciliteiten te huur


groep vrienden op een vakantiepark

Luxe of goedkope groepsaccommodatie Ardennen

Je kunt hier een goedkope of juiste kleine groepsaccommodatie Ardennen huren. Voor kleine of grote groepen. Of je nu een groepsaccommodatie voor een vriendinnen- of mannen groep zoekt of heel specifiek voor een vrienden- of familieweekend. Het grootste aanbod groepsaccommodaties in de Ardennen vind je hier. Ook met verwarmd privé binnenzwembad, recreatiezaal en infraroodsauna.


Groepsaccommodatie Ardennen 8 tot 12 personen huren

Wie een 8 tot 12 persoons groepsaccommodatie Ardennen zoekt, heeft wat te kiezen, ook voor een villa Ardennen 12 personen met 6 slaapkamers. In deze categorie kan je ook een groot vakantiehuis op een vakantiepark Ardennen boeken want feitelijk vallen accommodaties 8 tot 12 personen in de categorie “grote vakantiehuizen Ardennen”. Je boekt een 12 tot 18 persoons groepsaccommodatie of villa Ardennen op een vakantiepark bijvoorbeeld via Center Parcs. Een groepsaccommodatie 12 personen Ardennen kan je ook bij Landal boeken.


met vrienden op vakantie Ardennen

Groepsaccommodaties Ardennen 12 tot 20 personen

De meeste mensen die een groepsuitje Ardennen organiseren, doen dat met een groep van 12 tot en met 20 personen. En bij voorkeur met privé zwembad. Dat is ook één van de redenen waarom 20 persoons groepsaccommodaties Ardennen zo populair zijn. Goed om te weten. Of je nu een goedkope groepsaccommodatie 20 personen Ardennen zoekt of een luxe accommodatie met jacuzzi, sauna en binnenzwembad. Het grootste aanbod groepsaccommodaties voor groepen 10 tot 20 personen vind je hier. Groepsaccommodaties Ardennen met wel 10 slaapkamers tot 20 slaapkamers.


Groepsaccommodatie Ardennen 20 tot 30 personen.

In de categorie 20 tot 30 persoons groepsaccommodaties Ardennen vind je naast grote vakantiehuizen Ardennen ook luxe villa’s, landhuizen en kastelen. Meestal huur je zo een bijzonder groepsverblijf Ardennen op basis van zelfverzorging maar bij de luxere accommodaties is catering veelal ook mogelijk. Indien je zo een exclusieve groepsaccommodatie Ardennen huren wil, is het zaak om je wensen bij de reservering schriftelijk vast te leggen.


Groepsaccommodaties Ardennen 30 tot 40 personen

Deze behoren tot de mooiste groepsaccommodaties Ardennen 30 en meer personen. Ze zijn ideaal voor een familieweekend of familiereünie Ardennen maar ook vrienden groepen kunnen er genieten. Diverse van deze luxe wellness groepsaccommodaties hebben een privé zwembad en diverse andere wellness faciliteiten zoals privé sauna of jacuzzi. Andere groepsaccommodaties zijn weer meer gericht op families met kinderen en hebben extra vermaak- en recreatie faciliteiten kinderen.


trampoline in de tuin

Groepsverblijven Ardennen groepen 40 tot 50 personen

Ook voor 40 tot 50 persoons groepsaccommodaties Ardennen geldt dat je deze voor minimaal 2 nachten moet reserveren. Kastelen Ardennen zijn soms voor 1 nacht te huur. Wij hebben de mooiste accommodaties Ardennen voor groepen 40 tot 50 personen voor jullie verzameld. Ook op een landgoed, met privé zwembad en tennisbaan. Veel van deze grotere groepsaccommodaties Ardennen hebben meerdere woonkamers, een recreatiezaal, speelzolder kinderen, speeltuin, spa en grote tuin met diverse overdekte terrassen. Soms ook een vijver, jeu de boulesbaan, Turks stoombad en paardenstalling. Er is dus voor iedere groep wat wils.


Groepsaccommodaties Ardennen 50 tot 100 personen

Grote groepsaccommodatie Ardennen huren? De allergrootste grootste groepsaccommodaties Ardennen, die van 60 personen, hebben vaak een feestzaal en / of recreatiezaal of vergaderzaal en zijn ook geschikt voor vieren trouwfeest of bedrijfsuitje. Wij hebben op deze pagina diverse grote groepsaccommodaties Ardennen geselecteerd. Soms met binnenzwembad. Een aantal ervan hebben meer dan 20 slaapkamers. Ideaal voor huwelijksfeesten, familie- en vrienden groepen. Ook ideaal als spirituele groepsaccommodatie of voor een yoga- meditatie- of wandel groep. Catering bijna altijd mogelijk.


wandeling in het bos Ardennen

bijzondere groepsaccommodaties banner

Groepsaccommodaties in de Hoge of Lage Ardennen

Of je nu een groepsaccommodatie in de Hoge of Lage Ardennen zoekt, je vind hier de mooiste accommodaties voor groepen. Ook luxe groepsaccommodaties Ardennen op basis zelfverzorging in het kader van een familieweekend, trouwfeest, schoolkamp of vriendenweekend. Van een goedkope groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen tot een luxe groepshuis in de Ardennen Luxemburg.


Een groepsaccommodatie Ardennen huren met zwembad.

Accommodatie in Ardennen met zwembad huren? Je kunt een groepsaccomodatie in de Ardennen met buiten- of binnenzwembad huren. De verschillen tussen deze twee zijn best groot. Bij een groepsaccommodatie met binnenzwembad Ardennen, kan je 365 dagen per jaar gebruik maken van dat zwembad. Bij een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Ardennen met buitenzwembad, kan je slechts enkele maanden per jaar gebruik maken van het zwembad. Een groot vakantiehuis Ardennen met binnenzwembad, biedt meer mogelijkheden dan een accommodatie met zwembad in de buitenlucht. Het huren van een villa Ardennen is een luxe oplossing.


groep gezellig aan tafel in de tuin

Groepsaccommodatie met privé sauna huren in de Ardennen.

Diverse groepsaccommodaties in de Ardennen hebben een privé sauna. Dat kan een Finse sauna zijn of een infrarood sauna. Daarnaast is het mogelijk een groepsaccommodatie Ardennen met spa, whirlpool of stoomdouche te huren. Verder zijn er diverse varianten mogelijk waaronder het boeken van groepshuis Ardennen wet Whirlpool, zwembad en bubbelbad. Bij iedere groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Ardennen, staat aangegeven wat de wellness faciliteiten zijn. Je kunt je luxe groepsaccommodatie Ardennen huren, rechtstreeks bij de aanbieder.


Groepsaccommodatie Ardennen grote groep huren.

In de Ardennen vind je veel accommodaties voor grote groepen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een grote groepsaccommodatie Ardennen met zwembad op basis van zelfvoorziening te huren. Of je nu een groepsaccommodatie Ardennen voor 20, 30, 44 of 50 of 56 personen zoekt. Voor iedere groep is er wel een passende accommodatie te vinden. Ook groepsaccommodaties Ardennen voor vriendengroepen, bruiloften en schoolkampen. Bijna altijd worden deze grote groepsaccommodaties Ardennen op basis van zelfvoorziening verhuurd. Je kunt dan zelf de maaltijden voor de groep bereiden, een professionele kok inhuren of gebruik maken van de haal- en breng service van een cateraar.

grote vakantiehuizen ardennen met tuin

Een groepsaccommodatie op een vakantiepark Ardennen huren.

Als de groep niet te groot is, bestaat er ook een mogelijkheid een groepsaccommodatie Ardennen te huren op een vakantiepark. Deze optie is met name geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. Het voordeel van het huren van een groot vakantiehuis op een vakantiepark Ardennen, is dat je kunt beschikken over de faciliteiten van het park. Zo kun gezellig uit gaan eten in het restaurant en zwemmen in het zwembad of zwemplas. En voor kinderen is er meestal een speeltuin op het park. Het huren van een groepsverblijf op een vakantiepark Ardennen kan een goedkope en gezellige manier zijn, om met een vrienden of familie, een weekendje Ardennen te boeken.


Familieweekend Ardennen.

Je kunt een groepsaccommodatie Ardennen huren in het kader van de familieweekend. De Ardennen zijn bij uitstek geschikt voor een weekendje weg met de hele familie. Op deze site vind je luxe familieweekend accommodatie Ardennen met zwembad, speelmogelijkheden voor de kinderen en wellness faciliteiten. Of je nu een familieweekend Ardennen met 12, 16, 24 of 30 personen wilt boeken, een familie vakantiehuis Ardennen, is hier zo gevonden en geboekt. Vind hier je familieweekend verblijf Ardennen.


Schoolkamp Ardennen

De Belgische Ardennen zijn het perfecte decor een schoolkamp, sportweek en werkweek. Grote studenten groepen kunnen dan het beste een vakantieboerderij Ardennen met sportveld huren. Nog goedkoper, is een kampeerboerderij Ardennen met één twee of drie slaapzalen huren. Als je als schoolgroep zelf je maaltijden bereidt en activiteiten organiseert, is het boeken van een schoolkamp Ardennen, een prima en betaalbaar idee.

groepsaccommodatie ardennen met vrienden

Vriendenweekend Ardennen.

Actieve vriendengroepen kunnen een groepsaccommodatie Ardennen huren met sportveld, tafeltennistafel en biljart. Omdat de Ardennen zich uitstekend lenen voor diverse outdoor activiteiten, is een leuke dag zo gepland. Wij verhuren grote vakantiehuizen Ardennen voor vriendengroepen en studenten groepen tot wel 50 personen. Je kunt echter ook een vriendengroep accommodatie Ardennen voor 8, 14 of 16 personen huren. Een groepsaccommodatie Ardennen huren voor kleine en grote vriendengroepen, doe je online.


Last minute groepsaccommodatie Ardennen huren

Als je met vier, zes of acht personen een weekendje Ardennen wil boeken, is een last minute accommodatie in de natuur wellicht een optie. Een grote groepsaccommodatie Ardennen op last minute basis huren, ligt minder voor de hand. De beschikbaarheid van grote vakantiehuizen Ardennen en grote groepsaccommodaties in België zal beperkt zijn. Een luxe vakantiehuis voor een kleine groep last minute huren, Ardennen huren, is wel goed idee. Last minute vakantiehuis in de Ardennen voor groepen tot en met 8 personen, kun je nog tot een week voor vertrek boeken. Vanzelfsprekend moet er dan wel beschikbaarheid zijn. Dat geldt ook voor andere last minute vakantieverblijven Ardennen.
Tip: Voor een kleine groep is het leuk om een last minute hotel met sauna te boeken.


groepsaccommodatie voor een feestje

Andere typen vakantieverblijven Ardennen.

Naast de mogelijkheden een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie Ardennen te huren, zijn er meer opties. Voor een luxe groepsvakantie Ardennen, huur je een bijvoorbeeld een wellness villa België met zwembad. Voor mensen die moeilijk ter been zijn, kan je een appartement of mindervalide vakantiehuis Ardennen huren. Daarnaast zijn er de mogelijkheden om een landhuis of kasteel in België te boeken. Of, voor een kleine groep, een hotel met binnenzwembad. De optie, kasteel Ardennen huren” is met naam ideaal voor een huwelijksfeest Ardennen. Er zijn in de Ardennen kastelen met feestzaal te huur. “Zo is er voor iedereen wel de juist accommodatie in de Belgische Ardennen te vinden of Ardennen Luxemburg.


landal Ardennen banner