Groot vakantiehuis Ardennen 14 personen

Je kunt hier een groot vakantiehuis Ardennen 14 personen huren.

Groot vakantiehuis Ardennen 14 personen huren? Wie op zoek is naar een groot vakantiehuis Ardennen voor een familie- of vrienden groep van 14 of meer personen, vindt hier het meest complete aanbod. Van een goedkoop vakantiehuis Ardennen 14 personen tot een luxe villa Ardennen met privé zwembad en sauna 14 tot 20 personen. Huisdieren zijn in veel van deze grote vakantiehuizen en groepshuizen Ardennen toegestaan.

center parcs in de natuur banner


Groot vakantiehuis Ardennen 14 personen met zwembad vinden

Een aantal grote vakantiehuizen Ardennen hebben de beschikking over een privé zwembad. Meestal gaat het dan om een buitenzwembad maar er zijn ook grote huizen en villa’s Ardennen met binnenzwembad te huur. Indien je een 12, 14, 16 of 18 persoons vakantiehuis Ardennen met overdekt zwembad wit huren, reserveer die dan tenminste 6 maanden vooraf. Grote vakantiehuizen met binnenzwembad, sauna voor groepen groter dan 18 personen kan je het beste 1 jaar voor het uitje reserveren. Dat geldt ook voor grote vakantiehuizen Ardennen met Turks stoombad of eigen bioscoop.


bosrijk Ardennen la Roche

Aantal slaapkamers in je grote vakantiewoning Ardennen

Je kunt een 14 persoons vakantiehuis Belgische Ardennen met 5, 6 of 7 slaapkamers huren maar er zijn ook groepsaccommodaties Ardennen met wel 8, 9, 10, 11 of meer slaapkamers te huur. Bij iedere vakantiewoning of groepsverblijf Ardennen staat het aantal slaapkamer vermeld en meestal ook het aantal 1 persoons slaapkamers. Handig om te weten bij bijvoorbeeld een single groepsreis of familieweekend.


Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Ardennen voor groep huren

Voor personen met een fysieke beperking of handicap zijn er rolstoelvriendelijke vakantiehuizen Ardennen te huur. Het is ook mogelijk een groot vakantiehuis Ardennen voor 18, 16 of 14 personen te huren welke rolstoeltoegankelijk is. De meeste van deze grote vakantiehuizen Ardennen hebben ook een verhoogd toilet met handgrepen en een inloopdouche. Bij de omschrijving van deze aangepaste huizen Ardennen staat vermeld wat de aanpassingen zijn. Bij vragen over een bepaald aangepaste vakantiewoning Ardennen, kunnen deze gesteld worden via ons contactformulier.


Meer aangepaste vakantiehuizen Ardennen

Aangepaste vakantiewoning Ardennen huren voor groep van 4, 6, 8, 10 of 12 personen? Vind hier een groter aanbod aangepaste vakantiehuizen Ardennen. Ook voor een groepsaccommodatie Ardennen mindervaliden.

wandeling in het bos Ardennen

bijzondere groepsaccommodaties banner

Vakantiehuis Ardennen 14 personen op vakantiepark huren

Bij de huur van een groot vakantiehuis Ardennen tot ongeveer 18 personen, heb je de keuze uit het huren van een particuliere vakantiewoning Ardennen of op een vakantiepark. Als je een grote vakantiewoning Ardennen zoekt voor een groep van meer dan 18 personen, is er meestal geen aanbod en beschikbaarheid op de grotere vakantieparken. In het geval van een 14 persoons vakantiehuis, bungalow of chalet Ardennen kan je kiezen voor het particuliere aanbod of voor een verblijf op een vakantiepark.


met vrienden op vakantie Ardennen

Op zoek naar een groot vakantiehuis in de Ardennen met buitenspa?

Er zijn diverse grote vakantiehuizen en chalets in de Ardennen te huur met buitenspa. Dit type spa’s is meestal het hele jaar geopend en zijn ideaal voor een relax vakantie met een groep. Het is ook mogelijk een villa Ardennen voor 15 of 14 personen met spa en privé sauna te huren.


Vakantieverblijf Ardennen 14 personen als last minute boeken

Veel grote vakantieverblijven Ardennen zijn buiten het hoogseizoen om als “last minute” te boeken. Omdat een vakantie met een grote groep om de nodige voorbereiding vraagt, worden de meeste grote vakantiehuizen Ardennen niet als last minute aanbieding geboekt. Je kunt natuurlijk ook met 6, 8 of 10 personen een grote vakantiewoning Ardennen als last minute boeken. Je hebt dan meer ruimte en comfort voor minder geld.

Vakantiehuis 14 personen Ardennen midden in het bos

Natuurliefhebbers en wandelaars die een vakantie Ardennen willen boeken, kiezen bij voorkeur voor een groot vakantiehuis Ardennen midden in het bos. Zo een vakantiehuis midden in de natuur is ideaal om te genieten en tot rust te komen.


wandelen in de Ardennen

Honden veelal welkom in Ardennen

In veel van onze grote vakantiewoningen Ardennen zijn honden welkom. Een aantal grote vakantiehuizen liggen midden in een natuurgebied en hebben een grote privé tuin. Het zijn de perfecte locaties om een weekendje of midweek met huisdier in de Ardennen te vieren. Tot 4 honden welkom in deze grote vakantiehuizen, chalets en groepshuizen Ardennen.


landal Ardennen banner