La Villa Coocoon – België – Ardennen – 24 personen

2.374,00

Luxe villa 18 – 24 personen Ardennen met binnenzwembad.
La Villa Coocoon-9 slaapkamers met eigen sanitair. Familie- en kindvriendelijk ingericht. Ideaal voor grote groepen. 2 keer sauna aanwezig en bubbelbad + buitenzwembad. Faciliteiten: Bubbelbad, buitenzwembad, jeu de boules, magnetron, oven, Privé zwembad binnen, sauna, spa, speeltoestellen, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, trampoline, vaatwasser, wasmachine, whirlpool, wifi, zandbak. La Villa Coocoon – België – Ardennen – 24 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Luxe villa 18 – 24 personen Ardennen met binnenzwembad.
La Villa Coocoon-9 slaapkamers met eigen sanitair. Familie- en kindvriendelijk ingericht. Ideaal voor grote groepen. 2 keer sauna aanwezig en bubbelbad + buitenzwembad. Faciliteiten: Bubbelbad, buitenzwembad, jeu de boules, magnetron, oven, Privé zwembad binnen, sauna, spa, speeltoestellen, tafeltennistafel, tafelvoetbal, terras, trampoline, vaatwasser, wasmachine, whirlpool, wifi, zandbak.

La Villa Coocoon - België - Ardennen - 24 personen img-1

Aan rand van bos en nabij Coo.
Deze landelijke, luxe, sfeervol ingerichte villa is gelegen aan het eind van een doodlopend paadje, aan de rand van het bos, niet ver van het kleine dorpje Coo. Met 9 slaapkamers is de woning ideaal voor een groot gezelschap met kinderen.

De villa is een ideaal vertrekpunt om de leukste plekken van de Ardennen te bezoeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje op het circuit van Francorchamps of bezoek de mooie abdij van Stavelot. In Malmédy vind je diverse restaurants, cafés en winkels. Uiteraard mag een bezoek aan de stad Spa niet ontbreken. Spa ligt midden in de Ardennen en is van oudsher 1 van de belangrijkste kuuroorden in Europa. Nog altijd komen velen naar Spa om de bronnen en de kuuroorden bezoeken, maar ook om eens lekker neer te strijken op 1 van de vele terrasjes, in cafés en goede restaurants.

De villa bezit ruime kamers met elk een eigen badkamer. Dankzij de aanwezigheid van 2 sauna’s, een groot bubbelbad en een buitenzwembad (verwarmd van 1 april tot en met 14 oktober) kan je heerlijk tot rust komen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

, ,

Plaats

,

Aantal personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , ,

Aantal badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,