Harnoncourt – België – Ardennen – 8 personen

330,00

Vakantiehuis Ardennen met zwembad 8 personen.
Dit 6 tot 8 persoons vakantiehuis Belgische Ardennen heeft een heerlijk buitenzwembad.
De woning ligt in het zuiden van België, niet ver van de Franse grens. Een bakkerij vindt u op slechts 50 m van de woning. Voor restaurants hoeft u slechts 300 m te lopen. Vlak bij het centrum van Virton (1,5 km). Ook Vallée de Rabais is goed bereikbaar (4,5 km). Bij dit meer kunt u vissen, wandelen, kajakken of waterfietsen. Voor de actieve vakantieganger is er een tennisbaan 400 m verderop. Ideaal voor vrienden groepen.
Vakantiehuis met zwembad Ardennen Harnoncourt

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-5074 Categorieën: ,

Beschrijving

Vakantiehuis Ardennen met zwembad 8 personen.
Dit 6 tot 8 persoons vakantiehuis Belgische Ardennen heeft een heerlijk buitenzwembad.
De woning ligt in het zuiden van België, niet ver van de Franse grens. Een bakkerij vindt u op slechts 50 m van de woning. Voor restaurants hoeft u slechts 300 m te lopen. Vlak bij het centrum van Virton (1,5 km). Ook Vallée de Rabais is goed bereikbaar (4,5 km). Bij dit meer kunt u vissen, kajakken of waterfietsen. Ook voor een mooie wandeling zit u hier goed. Voor de actieve vakantieganger is er een tennisbaan 400 m verderop. Ideaal voor vrienden groepen.

Harnoncourt – België – Ardennen – 8 personen terras

Deze ruime vakantiewoning ligt in Virton en beschikt over 4 slaapkamers. De woonkamer bestaat uit 2 delen op verschillende hoogte, met een open trap naar de bovenverdieping, waardoor het ruimtelijke gevoel nog wordt versterkt. De woning ligt in het zuiden van België, niet ver van de Franse grens. Een bakkerij vindt u op slechts 50 m van de woning. Voor restaurants hoeft u slechts 300 m te lopen. Voor andere benodigdheden kunt u terecht in het centrum van Virton (1,5 km). Ook Vallée de Rabais is goed bereikbaar (4,5 km). Bij dit meer kunt u vissen, kajakken of waterfietsen. Ook voor een mooie wandeling zit u hier goed. Voor de actieve vakantieganger is er een tennisbaan 400 m verderop.

Harnoncourt – België – Ardennen – 8 personen woonkamer

De woning ligt in de regio met de meeste zonuren van België en daar is rekening mee gehouden door in de tuin uw eigen privézwembad neer te zetten. Als het u wat te warm wordt wanneer u in de tuin van de zon geniet, koelt u lekker even af in het water. En mocht het wat koeler weer zijn: het is verwarmd!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,