Villa Mosa – België – Ardennen – 40 personen

3.655,00

Vakantiehuis Ardennen 26 – 40 personen binnenzwembad-12 slaapkamers.
Villa Mosa Ardennen, voor grote groepen met bar, buitenterras en unieke wellness faciliteiten. Privé tennisbaan en fitness ruimte. Overzicht voorzieningen: bar, binnenzwembad, fitnessruimte, magnetron, oven, sauna, tennisbaan, terras, trampoline, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi. Zéér luxe familie groep accommodatie. Villa Mosa – België – Ardennen – 40 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vakantiehuis Ardennen 26 – 40 personen binnenzwembad-12 slaapkamers.
Villa Mosa Ardennen, voor grote groepen met bar, buitenterras en unieke wellness faciliteiten. Privé tennisbaan en fitness ruimte. Overzicht voorzieningen: bar, binnenzwembad, fitnessruimte, magnetron, oven, sauna, tennisbaan, terras, trampoline, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi. Zéér luxe familie groep accommodatie.

Villa Mosa werd gebruikt tijdens de opnames van K3 Zoekt K3! Het is een luxueus en smaakvol landhuis, bedoeld voor groepen van 26 volwassenen en 14 kinderen. Naast een stijlvolle zitkamer, eetkamer, bar en volledig uitgeruste keuken en buitenterras zijn er 12 slaapkamers en 7 badkamers aanwezig. Verder zijn er wellnessvoorzieningen en een zwembad in het bijgebouw. Op het terrein ligt een privétennisbaan. Hier kan je van begin april t/m eind oktober een balletje slaan.

Villa Mosa - België - Ardennen - 40 personen img-1

Wanze ligt in een bosrijke omgeving. Vlakbij bevindt zich het pittoreske stadje Huy met zijn citadel. Ook de steden Luik (40 km) en Namen (33 km) zijn een bezoek waard.

Villa Mosa - België - Ardennen - 40 personen img-3

Gelieve de rust van de buren te respecteren. Na 22.00 uur mag er geen geluidsoverlast veroorzaakt worden. Het is verboden te roken in het huis en in de wellness. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen onder de 25 jaar. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , ,

Aantal badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,