Villa Les Bouleaux – België – Ardennen – 24 personen

915,00

Luxe groepsaccommodatie 24 personen Ardennen, Les Bouleaux – vanaf € 915. Deze 20 tot 24 persoons groepsaccommodatie in Robertville heeft alles wat een familieweekend “Top” maakt. Het is een luxe familieweekend accommodatie met privé sauna, hamman, omheinde tuin, jeu de boulesbaan, met diverse speeltoestellen en kindvriendelijk meubilair. Deze 24 persoons groepsaccommodatie Ardennen heeft 9 slaapkamers.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie 24 personen in de Ardennen?

Luxe groepsaccommodatie 24 personen, 9 slaapkamers, Ardennen. Deze grote, vrijstaande groepsaccommodatie in de Ardennen, Hoge Venen,  bevindt zich in een  natuurrijke en groene omgeving in de buurt van het meer van Robertville. Het is een 24 persoons groepsaccommodatie met privé sauna en Hamann. Ideaal voor een familieweekend Ardennen met een grote groep. Het huis is zeer ruim opgezet en is daarmee zeer geschikt voor grote groepen, familieweekenden, vriendenweekenden en personeelsuitjes. In de ruime woonkamer vindt u een tafelvoetbaltafel en een authentieke open haard. U kunt deze luxe 24 persoons groepsaccommodatie op basis zelfvoorziening huren. De goed uitgeruste en  open keuken is ruim en er is een eetruimte met plek voor maximaal 24 personen. In de sauna en hammam met douche is het heerlijk relaxen. kunt u zich even lekker terugtrekken en helemaal ontspannen. Ook is er een homecinema ruimte.

De grote tuin die bij deze luxe groepsaccommodatie 24 personen hoort is volledig omheind.

De grote tuin is volledig omheind en  beschikt over een ruim terras met barbecue, speeltoestellen voor de kinderen en een leuk voetbalveldje. U bevindt zich in het centrum  hart van een prachtige landschap waar u heerlijk kunt wandelen en/of fietsen.  Deze luxe groepsaccommodatie voor 20 tot 24 personen in het hart van de Ardennen is dé ideale familieweekend accommodatie.  Gasten die deze luxe accommodatie eerdere geboekt hebben, geven als waardering gemiddeld het cijfer 8,7. U zult in heel de Ardennen geen mooVilla iere accommodatie voor grote groepen tegenkomen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , ,

Vakantiepark