Royale Roanne – België – Ardennen – 24 personen

1.769,00

Vakantiehuis Ardennen 24 personen met binnenzwembad.
Breng een bezoek aan dit luxueuze vakantiehuis 24 personen Ardennen, met verwarmd binnenzwembad. Ligging in een prachtige groene omgeving. Er zijn 7 slaapkamers waar 20 tot 24 gasten in kunnen overnachten. Dit is een ideale optie voor familievakanties. Begin de dag met een gezonde wandeling door het bos dat zich op 300 meter van dit 24 persoons vakantiehuis Ardennen met overdekt zwembad bevindt

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHBE-2005 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Vakantiehuis Ardennen 24 personen met binnenzwembad.
Breng een bezoek aan dit luxueuze vakantiehuis 24 personen Ardennen, met verwarmd binnenzwembad. Ligging in een prachtige groene omgeving. Er zijn 7 slaapkamers waar 20 tot 24 gasten in kunnen overnachten. Dit is een ideale optie voor familievakanties. Begin de dag met een gezonde wandeling door het bos dat zich op 300 meter van dit 24 persoons vakantiehuis Ardennen met overdekt zwembad bevindt.

Royale Roanne - binnenzwembad

Supermarkt en restaurant.
U kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 1 km verderop en het dichtstbijzijnde restaurantje vindt u op eveneens 1 km van het luxe vakantiehuis. Deze grote accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel.

Royale Roanne bubbelbad

Als u een avond niet uit eten wenst te gaan, kunt u zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Dit grote vakantiehuis Ardennen beschikt over speeltoestellen en een glijbaan voor de kinderen. Tevens is er een privé parkeerplaats voor uw auto.

Royale Roanne terras

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

, , ,

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,