Domaine de Barbouyons – België – Ardennen – 60 personen

7.068,00

Villa Ardennen 60 personen, Domaine de Barbouyons.
Deze luxe groepsvilla Ardennen heeft 20 slaapkamers en 20 badkamers.
Het is misschien wel de mooiste en meest luxe villa Ardennen 60 personen met binnenzwembad.
Faciliteiten: bar, binnenzwembad, buitenzwembad, direct aan het water, jeu de boules, magnetron, open haard, oven, prive zwembad, Privé zwembad binnen, Prive zwembad buiten, recreatieruimte, speeltoestellen, speelveld, terras, trampoline, tuin, vaatwasser, zandbak. Ideaal voor vrienden- of familie groepen

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Villa Ardennen 60 personen, Domaine de Barbouyons.
Deze luxe groepsvilla Ardennen heeft 20 slaapkamers en 20 badkamers.
Het is misschien wel de mooiste en meest luxe villa Ardennen 60 personen met binnenzwembad.
Faciliteiten: bar, binnenzwembad, buitenzwembad, direct aan het water, jeu de boules, magnetron, open haard, oven, prive zwembad, Privé zwembad binnen, Prive zwembad buiten, recreatieruimte, speeltoestellen, speelveld, terras, trampoline, tuin, vaatwasser, zandbak. Ideaal voor vrienden- of familie groepen.

Domaine de Barbouyons - België - Ardennen - 60 personen img-2

In het geklasseerde dorpje Sechery ligt het prachtige huis Domaine de Barbouyons. Het vakantiehuis koppelt grootsheid en schoonheid probleemloos aan elkaar. Elke ruimte houdt rekening met de dynamiek van grote groepen. De enorme keuken zou door het open karakter best weleens ’the place to be’ kunnen worden. De ruimte waar de eettafels staan, is zo ingericht dat het tafelen met z’n allen onvergetelijk en uniek wordt. Tenslotte biedt de woonkamer plek voor het hele gezelschap. Het labyrint aan gangen naar de mooie slaapkamers en badkamers is heel bijzonder door de details, de verlichting en vormgeving.

Domaine de Barbouyons - België - Ardennen - 60 personen img-1

De tuin is ruim in terrasvorm en door bossen omringd. Het privédomein bezit diverse karaktervolle plekken: er is een boven- en een beneden gelegen tuin en er zijn diverse terrassen rondom het gebouw op verschillende hoogtes. Er zijn rotspartijen, grasvlaktes, een bos met ondoordringbaar struikgewas en er is zelfs een rivier gevoed door vers bronwater ontsproten op het domein zelf. Beneden is een heus kinderdorp gecreëerd en er is een overdekt paviljoen met barbecue en een trapje naar het water om pootje te baden of te zwemmen. Vanuit deze 2 hectare grote tuin beginnen zowel boven als beneden diverse wandelroutes.

Het maximale aantal personen van 60 personen is definitief en mag ook niet tijdelijk overschreden worden door bijvoorbeeld overdag gasten uit te nodigen. Het is niet toegestaan overlast voor de omgeving te veroorzaken.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl

Extra informatie

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,